FR NL EN

Realisaties


 
ontwerp
Ontdek aan de hand van recente realisaties kamer voor kamer hoe het Bourgondisch Kruis uw huis omtovert tot uw exclusieve thuis. Met authentieke materialen en eerlijk vakmanschap. En met de kunst om sfeer te scheppen, de feeling om te voelen wat uw woning nodig heeft en de passie om een aangename omgeving te ontwikkelen die u elke dag opnieuw energie geeft.

inkomhal
De zorgvuldig geselecteerde, doorleefde materialen in de hal maken duidelijk dat hier levensgenieters wonen, die familie en vrienden met open armen ontvangen en zelf ook graag thuiskomen in een warm en gezellig nest.

keuken
Een smaakvolle keuken zorgt voor extra smaak op uw bord. Het Bourgondisch Kruis ontwerpt met duurzame materialen een uniek design, waarbij hedendaags comfort, uw persoonlijke voorkeuren en praktisch gebruiksgemak worden gecombineerd.

woonkamer
Oude eik en originele accessoires maken van uw living een echte ‘leef’kamer waar u tot rust komt tussen objecten waar u van geniet en die u koestert. Het Bourgondisch Kruis integreert naadloos authentieke elementen in een woonruimte waarin u graag leeft en geniet.

badkamer
Ervaar het weldadige gevoel van een badkamer als een cocon die aanvoelt als een tweede huid. Het gebruik van de juiste, aangename materialen om van te genieten als u ze aanraakt, creëert een plek waar alle maskers mogen afvallen. Het Bourgondisch Kruis laat u baden in blijvende luxe.

wijnkelder
Voor uw intieme vrienden staan de wijnkelder en de huisbar altijd open. Het interieur zorgt voor een gastvrije sfeer waarin u het goede leven echt kan proeven. 

poolhouse
De sierlijke poolhouse vormt een fris accent bij uw woning.